My ClaN

Monday, July 27, 2009

Entry Yang Boring Skit Pt. 2

Tak sampai sejam lepas, aku terima terima satu SMS.

Eh, mesej daripada Firah!!!

Katanya...

"Shah, pasni aku xmau amek tau pasal Azfar!!! Pas aku tlg dia, bg dia comfort, dia leh kata jgn ganggu dia. Aku kecewa Shah. Niat aku nk tlg dia tapi dia wat mcm ni lagi kat aku."

Masya-Allah...

Ape da jadik ni?

Azfar... Azfar...

Ko tak penah berubah.

Hilang mood aku nak update blog ni...

(p/s: Pada yang tak paham ngan ape yang jadik, click SINI. Aku malas nak cite...)

9 comments:

Silverleaf said...

hmmmm azfar tu mcm bg bunga dibalas ****.......tapi mgkin jugak dier serabut sangat mase tu...hmmmxtau le nak cakap.....

Firol said...

Belum ok lagi...??

noor afzan said...

kurengnyer azfar..
sian firah..
x pe firah..
firah deserve to someone better..

aien~s corner said...

aien phm n3 ni... aien pnh baca dh n3 yg b4 ni..huhu

laki 2 mmg xpnh berubah selagi, pmpn yg d`puja xwat bende sama cm dia ng firah...

aien emo skg ni.. bile, tgk keadaan firah g 2... huhu

DilOt said...

gler jahat nak mati lelaki tu...

tak gune nak syg kat org yg mcm tu....

tetibe emosi lak..hihi,,,

lancelot said...

uish..
nama azfar, buat suspen ja..
huhu

dkama said...

kedamaian milik semua...PEACE...

SasHa Lee said...

ape laa laki tue erk.. haishhh...

intel_Inside said...

x hbis lg ke konflik diorg tu? ksian ppuan tu. meh duk dgn aku. huahuahua.

amik award aku ni kalo x keberatan, http://natsuthesalamander.blogspot.com/2009/07/award.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...