My ClaN

Friday, July 10, 2009

Sticky Mode: Sleep Mode

Aku tak tau nape ngan line celcom broadband kat UUM ni...

Memang macam siput sedut betol.

Time aku nak online je, mesti lembab nak mampus.

Call Celcom Careline, operator tak jawab plak!

Hangin je aku!!!MySpace

Disebabkan aku nak gtau korang yang aku unavailable untuk 2 hari ni, aku gigih gak nak gtau.

Aku ada hal sket nak disettle.

So, jangan rindu-rindu aku(poyo nyer aku..)

I'll be back soon k?

So sekarang aku nak masuk ke SLEEP MODE.

Ta ta...

(p/s: Ada sapa-sapa leh tolong pasal celcom broadband tak? Rugi aku bayar tetiap bulan macam ni...)

12 comments:

aien~s corner said...

9t n take cre..

taz said...

saye punye internet pon prob jugak. haih.

dkama said...

Tak dapek den nak nolong...PEACE...

'AQILAH said...

cube ubah2 kat setting die...men2 kat situ...kalau warne biru lampu die..ade harapan nak laju...kalau ijau mmg sipot

nofeel said...

salam.. sabar je..
nanti okey la tu...

~selalu dengar masalah celcom..

cik nana~ said...

rasanye bukan celcom broadband je prob. maxis pun sama gak. tensi jeee

zetty said...

sabo jerr laa ngan broadband tue...sy pkai wyerless nie pun sakit jiwa..byr mhal2..tp ape y dpt yerr...sakit jiwa jerr...huhuhu

Firol said...

Tido jangan tak tido

Kotak Hati said...

kali nie ko plak offline
hu3..

naqiubex said...

haha.. saya pun pernah guna juga broadband tu... rasa nyesal pulak beli sekarang...

sHaH said...

kawan2..
pening dengan masalah..
huhuhu..

yaziith su anaz said...

eceh.



uum memangla susah dapat.
tempat ulu.
nak dekat siam dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...