My ClaN

Friday, June 12, 2009

Friends are forever

"I’m happy and my life is truly perfect. And that’s only because I have the two of you in my life. Think about it. Had you married somebody and you had been shooting at a beach in Miami. Then how would we have met. We, three loser? And whatever said and done, this friendship is much more rocking than any plan we might have had. Right?"
~ taken from Dostana (2007)


Untuk Ainul ngan Looi...

Kata-kata kat atas tu mengingatkan aku pada korang berdua. Dah empat taun kite kenal. Dua taun lagi kite grad dan pas grad, korang akan amek haluan masing-masing. So, aku nak amek kesempatan untuk katakan apa yang aku rasa tentang korang.

Ainul...
Ko lah antara kawan baik aku yang paling lawa kat dunia ni. Masa foundation dulu, kite cukup rapat dan aku banyak luah masalah aku kat ko. Aku tak sure samada ko ingat tapi aku nak ucap mekasih bebanyak kat ko sebab being there for me. Walaupun ko ni kecoh dan selalu jadi mangsa politik budak-budak pompuan cohort kite, ko tetap sabar. aku nak mintak maaf coz kekadang sesuka ati melazer ko. Aku tau ko terasa tapi ko jarang nak amek port. Papepun, ko la kawan aku dunia akhirat. Kalo ada orang buat taik kat ko, jangan risau coz aku ada k?

Looi...
Aku rasa nilah first time aku ada kawan rapat yang berbangsa Cina.Walaupun pada hakikatnya ko sebenarnya ‘Cina Sesat’ tapi disebabkan ‘kesesatan’ ko tu lah yang menjadikan ko cukup special daripada kawan-kawan Cina yang lain. Bagi aku, ko lah kawan pompuan aku yang paling best kat dunia ni. Ko sporting, independent, tak banyak songeh and the best part of all, ko tak clinging macam ada sorang minah yang kawan ngan Zul tu (you know who, rite?) Aku sangat selesa bile lepak ngan ko walaupun kekadang aku irritated dengan perangai ‘langsuir’ ko tu. Papepun, ko la BFF aku yang aku akan kenang sampai bile-bile. Sori sangat-sangat kalo aku ada sakitkan ati ko.

Last sekali, aku bersyukur sangat-sangat sebab ditemukan dengan korang berdua. Moga persahabatan ni kekal sampai bila-bila.

Amin...


(p/s: Kalo bleh, tak mau lost contact ngan korang. Kalo korang kawen, aku sanggup g walaupun aku dok jauh di kat utan Sarawak. Huhuhu…)

6 comments:

Fina said...

how sweeeeettt!
habes ah pas ni kalo nak pilih gf pon kena approval bff.

kidding okay =P

sHaH said...

ajak fina jadi my gf je la..
leh???

kidding okay =P

Fina said...

ahahaha..
ye i know, ADIK.
HAHA

sHaH said...

ahaks!!!
ADIK????
ye kak...
wakaka...

hans said...

yups....
amin....
moga2 berkekalan...

sHaH said...

amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...