My ClaN

Tuesday, June 2, 2009

GODSEND from HEAVEN

kira-kira 2 tahun yang lepas

aku : meh, pinjam enset ko jap, aku nak wat miskol...mana ntah aku letak enset aku ni...
dia : nah

aku pun dail nombor aku....

tetiba kuar nama aku kat enset dia...

'godsend from heaven'

aku terharu jap...

nama godsend tu macam too much jer ngan aku...

aku tanya dia naper ko register nama aku camtu...dia kata 'ntah'...
aku suh dia tukar kepada MFMY...(initial nama aku)
dia pun tukar.

kira-kira 2 minggu yang lepas

skang, aku tatau la plak apa nama yg dia register kan kat enset dia pas apa yg berlaku antara kami berdua aritu....

ntah2 dia dah delete nama aku dalam enset dia...

:(

to 'dia' am sorry too...
i really am sorry...
really really am...

***********

Entry ni aku amek daripada blog kawan aku.

Kalo nak baca dan kenal mamat ni, tekan SINI.

Apa yang dia tulis cukup menyentuh hati aku.

Sampai nanges baca entry ni berulang kali.

Entry ni mengingatkan aku pada seseorang yang penah berjanji untuk hidup bersama dengan aku selamanya.

Namun janji tinggal janji.

Dia bawa haluan sendiri dan aku bawa haluan aku sendiri.

Walaupun da lama, aku tetap ingat kat dia.

Kenangan bersama kami.

Time aku sedih, dia buat aku happy…
Time aku majuk, dia pujuk…
Time aku lapar, dia suapkan…
Time aku tido, dia dodoikan.

Aku ingat sampai sekarang semua tu.


Dan sekarang…

Aku hidup dengan kenangan bersama dia.

Dia yang takkan kembali.

Selamanya….

(p/s: thanks fauzi coz benarkan aku copy and paste entry ni…)

2 comments:

Anonymous said...

THANKS to you too.sori wat ko menanges...yg baik kan bagos dikongsi bersama... :)

mesin.masa

sHaH said...

pojie: eh, toksah mintak maaf. aku memang jenis yg cepat kuar air mata. habuk slalu masok mata la katakan.. hahaha.. cara ko tulis tu best..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...