My ClaN

Wednesday, June 24, 2009

Jom Wayang Arini!!!!

Minggu lepas, pas abes keje.

Akak aku ambik kat pejabat dan kita orang terus pegi cinema kat Kuching nih..

Disebabkan akak aku yang bayar, so aku pasrah je la...

Lagipun, pape cite pun tak kesah.

Tup... Tup... Tup...

Rupenyer dia nak tengok cite "Jangan Pandang Belakang Congkak".


Aku pun on je la...

At first, cite dia tak lawak sangat.

Tapi bile dah lama-lama, riuh satu pawagam gelak.MySpace

Dalam cite tu ada tiga jenis hantu.



First, orang minyak. (hantu ke tu?)

Second, toyol.

Last skali, hantu raya.

Dalam banyak-banyak hantu, aku paling ske orang minyak (lakonan Lan Pet Pet).

Rasanya cite ni jadi lawak giler sebab mamat ni buat lawak selamba je...

Seriously, tak rugi tengok cite ni.

MySpaceSUPERB!!!

Aku bagi A plus plus lagi..

Hahaha...

Korang dah tengok?

Arini ari Rabu kan?

Cite 'Transformers 2' kuar arini.


JOM WAYANG ARINI!!!

(p/s: Kat Kuching ni, tiket Transformers dah abes. Terpaksa tunggu balik Penang kalo nak tengok... Huhuhu..)

11 comments:

NGoNgexz said...

saia mauk ekotttttt..aw spon

da.milk.hated said...

waa...
ni yg xsbar nak tgk ni!!
nak tgk dlm 1 ari due2 cte ni..
huhuhu..=)

MISZ NaNa said...

semangat nak gi tengok wayang. XD

err..saye dah buat tag kamu lah. cube gi dekat sini
--->http://nanaluvlypeace.blogspot.com/2009/06/bile-aku-takde-idea.html

Just_najmiE said...

waaaa, Transfomers!!!
nk tengok!!!!!!!
(T_T)

zetty said...

kesian yerr tiket wayang abis...klu mcm tue dtg laaa kl...tgk wayang kat sinie yerr...hahaha

yaziith su anaz said...

haa.







transformer sumpah best ouhh!

sHaH said...

ledia: au bak spnsor?? ok, akew on un..

da.milk.hated:ermm.. g la tengok.. nak sy teman?

misz nana: semngat kene ada misz nana kalo nak g tgk wayang.. hehehe..
jom!!

justnajmie: jom la.. kan org da ajak dpd td.

zetty: jap ek.. nak g le ni..

yaziith: awak da tgk ek? ni yg jeles nih..

baincardin said...

citer Transformer tiket dah habis sampai minggu depan!!! pergh!!....

sHaH said...

baincardin: nak wat macam mana bro.. isk.. isk.. isk..

angelooi said...

Wa...that Transformers poster is so damn (as in gila babi) nice la!!
Anyway, I watched adi...hahaha!

sHaH said...

looi: i am not the fortunate 1. haven't watched woo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...