My ClaN

Tuesday, June 30, 2009

Peminat Aku yang Hanjing!!!

Al-kisahnya aku on the way balik ke rumah bile abang aku kata...

Abang: Lapar la.. Tak makan tengah hari tadi.

Aku: Jom la g makan. Orang blanje, nak?

Abang: Ok! Tapi nak makan katne?

Aku: Makan kat mana-mana pun takpe…

So pas traffic light kat Tabuan tu, abang aku belok kiri dan kita orang pun makan kat KFC.

Time-time tengah makan.

Tetibe datang plak ‘peminat’ aku nih.

Dalam hati aku kata…

Hanjing betol la die ni!!! Datang dekat-dekat. Pastu tenung orang semacam. RIMAS tol!

Lama gak aku mengomel dalam hati.

Abang aku wat bodo je…

Saje wat muka cool die. (Aku tau dalam ati, dia pun takut gak kat ‘peminat’ yang hanjing nih.. Wakaka..)

Aku makan punyer la cepat sampai muka naik comot.

Hehehe…

Nak tau peminat aku nih?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni la dia, ‘peminat’ aku yang HANJING!!! Memang anjing pun.


Yang bestnyer, siap bawak geng dier sekor lagik!


Ni geng dier...


Die wat pose manje-manje plak… Geram aku...


Gambar geng die lagik! Tengah cari makanan le tu!!!



Pinggan ni licin sampai takde tulang sebab dok bagi kat ‘peminat’ aku tu…

Lepas bagi bukannye nak blah…

Datang jenguk lagi ada..

Huhuhuhu…


(p/s: Aku penah kena kejar anjing sebanyak dua kali. Nasib tak kena geget. Sebab tu sampai sekarang ni aku -> ANJINGTOPHOBIA!!!)

32 comments:

PutraRocker said...

anjingtophobia??hahaha

ko mkn x igt kt die sme..

tu yg die kejar ko kot..wakakka

xpon die igt ko org baik..hahaha

SasHa Lee said...

hehe...comei peminat awk tue..

sHaH said...

putrarocker: aku da bagi makan kat dia.. tapi die tak reti2 nak blah..

shasha: comei sgt la cik sasha oi..

Judiene said...

hahaha
bro, join da club la
aku bkn tkt rsenye
tp juz rsau if natang tu kejar kte plak
aku ni bkn pelari pecut 100m
hahaha!

xD

khairul onggon said...

cesss.. hanjeng punya anjing hehehehe...

sHaH said...

judiene: part kena kejar anjing tu yang aku tak berkenan bro.. huhuhuhu.. nanti kita buat our own FC k? wakakaka..

sHaH said...

khairul onggon: memang hanjing pun rul oi.. wakakaka..

Fadhlah said...

dia tengok ko hensooom..babtu dia suka

sHaH said...

abg pad: takde maknenye hensem abg pad oi.. kalo kena kejar, hensem tak hensem, kena lari gak time tu..

Indera said...

ko kena bagi autograph kat anjing tuh.hahaha..silap2 dia kata "nak sain!" agagaga

sHaH said...

indera: makan penyepak anjing tu kalo die kata nak sain autograph.. wakakaka... jahatnye aku kat benatang..

aien~s corner said...

hahaha cian kamo ae..hahaha klaka la n3 ni hahahaa

sHaH said...

aien: klaka ek? ni bukan n3 lawak la.. ni n3 bengang..

4fiq said...

Assalamu'alaikum..nasib baek anjing tu x kejar takkan kali ketigalah rekod dikejar hehehhe..mcm tu bukan ANJINGTOPHOBIA lagi tapi 'extreme anjingtophobia' hahahhaha

zetty said...

alahaiii..comel laa plak peminat hang...xde ati ke nk bela plak???...hahahha

sHaH said...

4fiq:ye lakan.. nasib bek tak kejar..

zetty: kalo leh bela dah lama aku bawak balik umah.. wakakaka..

DilOt said...

keh keh keh,,,ku ingat peminat fanatik td...

xnak jadikan adik angkat ke,,,hehe...

sHaH said...

dilot: takmo la.. buat abes borah ja..

MISZ NaNa said...

hehe..nampak betul shah ni memang popular orangnye.....

XD

intel_Inside said...

eheh. anjing je. nsib baek bkn gajah liar. eh? ade ke??

Silverleaf said...

haha aku ingat ken peminat betoi le td...tapi ok le walo ko xsuke kat anjing tp still bg makan...

WanHidayat said...

Bro...sy bukan org sarawak. Dari Tanah Besar semenanjung dan bermastautin di Miri...

Nice blog you have here...keep blogging!

Just_najmiE said...

ekeleh, ingatkan ada peminat betol, kena tipusss rupanya.. ufufufu~~

sHaH said...

misz nana: tak popular la... hikhikhik..

intel inside:gajah takdok bandar. dier dok utan.

silverleaf: aku bagi makan sebab nak suh dia brambus tapi dier takmo berambus..

wan hidayat: thans bro..

justnajmie: oppsss!!! Sori kalo rasa ditipu.. hehehehe..

noor afzan said...

X PE LA BRO..
ANGGAP LA MEREKA SEPERTI KUCING2 JALANAN YANG MENCARI REZEKI..
KONGSI LA KALAU ADA..
KALAU DAH HABIS LICIN, SUA LA PINGGAN TU KAT DIE..
BIAR DIE PUAS HATI..
HAHA~

yaziith su anaz said...

tahniah.



ternyata anda sangat ensem sampai peminat anda ikot anda.

sHaH said...

noor afzan: masalahnye kalo bagi pinggan, org lain plak yang takleh nak pakai.. heheheehe...

yaziith: kehenseman aku ni tahap melampau sgt kot? wakakaka..

Firol said...

Hehehhee..
nasib sekor geng kalu ramai... Jenuh leee

sHaH said...

firol: a'ah kan? nasib 2 ekor jek.. kalo ramai, mau aku amek langkah sejuta.

Precious said...

Lagik ko bagi memang ler lagik dia datang ... Hi hi hi .. ingatkan sapa ler peminat tu..

sha89 said...

adess...anjing2 tu klparan yg teramat kot...

nsib baik aku xpenah kne kejar ngn menatang2 tu..hehe :)

klau la menatang tu geget...xpsl2 kna samak kn? haha~

sHaH said...

precious: aku bagi sebab cian..

sha89: kalo kena samak, aku samak satu badan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...