My ClaN

Thursday, June 18, 2009

Nah, hambik ko!!!

NAH HAMBIK KO!!!

Owh, itu la yang aku katakan kat diri aku semalam.

Boss aku datang pejabat.

Setiap orang dalam pejabat dia dok panggil suruh wat keje tu dan keje ni..

Tup... tup... tup...

...tinggal la aku sorang takde keje.

Uwaaa!!!

Takkan aku nak makan gaji buta?!

Tak lama pastu...

"Shah, aku nak ko buat list ni, then refer pada ni, pastu wat macam ni... bla... bla.. bla.."

Aku blur jap!

Then aku wat keje...

Walaupun aku tak tau aku taip pe...

Huhuhuhu...

meja aku yang berselerak

(p/s: Padan muka aku... Nak sangat keje le tu...)

10 comments:

dkama said...

Kerja2 jangan ngular... hehehe PEACE...

MISZ NaNa said...

makan gaji bute mmg best tapi x best nanti org mengate...

NGoNgexz said...

fuhh..kata byk keja..tp kantoi tgh on9 g..hahahaa

tazz said...

ha. ape lagi. keje la :DD

Fina said...

best giler dah keje.. ciss..

faNna jiEha said...

ahah! rajen btol kamu ni ye?
hemo-hemo ;)

sHaH said...

dkama:insya-Allah aku keje tak bertukar jadi ular... wakakaka..

misz nana: yup, ur rite dear!!!

ledia: akew online time nda bei kejalah iduk.

tazz: ye la.. org wat keje le ni..

fina: keje part time je fina woi... mggu 1 lagi, da kena brenti coz dah nak bukak semester.

fanna jieha: thanks... saje isi masa time cuti sekolah.

Fadhlah said...

takper..lagi banyak kerja lagi banyak pengalaman...
p/s:suka banyak kerja nie...kengkadang klu dah terlamapau banyak tu mcm best jer...pastu tension tak bertempat..hahahaa

@Ra^Da PiNko StoRy said...

rajin2 sket keje tuh..hehe

sHaH said...

abg pad: huhuhu.. tol tu abg.. same la kiter.. shah pun ske byk keje. hahaha...

ara da pinko: ok.. sy rajinkan diri k?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...