My ClaN

Friday, June 26, 2009

Michael Jackson RIP

May you live in PEACE in the afterlife...

Michael Jackson
1958 ~ 2009


(p/s: Not a big fan of him but just wanna give him my last respect... )

21 comments:

cik nana~ said...

masih confuse dengan agama dia.

lala said...

mcm xcaye jek mj dh meninggal..
seb bek die dh msuk islam....

sHaH said...

cik nana: dia dah masuk islam tapi tak sure nanti dia dikebumikan macam mana.. kite tggu dan lihat..

lala: memang die dah masuk islam.. harap roh nye dicucuri rahmat.

sHaH said...

cik nana: dia dah masuk islam tapi tak sure nanti dia dikebumikan macam mana.. kite tggu dan lihat..

lala: memang die dah masuk islam.. harap roh nye dicucuri rahmat.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Eh...dah mati?...Bila?

Fadhlah said...

aik..dah tader ker dia?-hutang dia banyak tuuuuu

sHaH said...

mohdfakhrurazi: mati pagi tadi.. huhuhu...

fadhlah: yup, da takde.. abg, dia penah berhutang ngan abg ek? hahaha...

yaziith su anaz said...

but im a big fan of him.










:DDD

sHaH said...

yaziith: ye ke? ko minat dier sebab dia buat plastic surgery banyak ek?

zetty said...

syukur...wlupun dye dh meninggal...tp dye dh beragama islam...semoga dye ditempatkan disisi org y beriman...amin..

Firol said...

haa bukan ke dulu heboh dia masuk Islam..sekarang semua tak tau.....

Black n white sungguh kematiannya

sHaH said...

zetty: insya-Allah he will..

firol: memang dier masok Islam dulu tapi tak sure la skrg..

sha89 said...

hmm..sedih+tekejut bila dpt tau die dh meninggal...

kiranye smua konsert die cancel la ek? isk2...aku xminat die sgt..tp confem peminat2 die sedih gilerr2 kn?

die dh msuk islam kn? tp xtau la cm mne dieorg kebumi nnti...

kadang2 sedih bila pkir die meninggal dgn hutang yg blum settle lg....

:(

sHaH said...

sha89: pasal dier masok islam tu ramai yg tnya.. takpe, nanti aku cek ye..

░♥si lampu neon♥░ said...

kesian gak beliau.hidup dalam depression

aien~s corner said...

dia ni muslim ke pe ae?? hm ain pn br tw pg td....hehe

noor afzan said...

Semoga rohnya dicucuri rahmat..
Aaamin..
(Saya yakin dia Islam..positive thinking.)

noor afzan said...

Semoga rohnya dicucuri rahmatNya..

sHaH said...

silampu neon: die memang cukup depressed tapi tak tau la wat he feels after masok islam.

aien~: dia islam...

nor afzan: Aku pun harap macam tu.. moga die hav peace there..

Asu said...

Semoga Roh arwah tenang di sana..

sHaH said...

asu: ye.. moga arwah tenang di sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...