My ClaN

Sunday, June 28, 2009

Weekend Akhir @ Kuching

Lokasi: Taman Sukma Ria @ Kuching.
Masa: 11 pagi.
Aktiviti: Liga Juara Hot.FM

Arini aku busy isi masa ngan melawat event yang aku mentioned kat atas tu.

Dah lama aku tak pegi event-event macam ni.

Korang pecaya tak yang aku tak penah pegi Jom Heboh?

Sedangkan Jom Heboh tu selalu diadakan.

Dalam hati tringin nak pegi tapi time nak pegi, ada je yang halang.

MySpace

So, arini aku pegi la event kat atas nu..

Liga Juara Hot.FM yang besh!!!


Khemah futsal penuh orang, bersesak gak nak tengok time tu..


Ternampak diaorang dok kat atas bukit tu. Nampak macam 3 stooges, so aku amek la gambar die.

Ari panas sangat sebab tu ramai yang berteduh bawah pokok.

Kebetulan Taman Sukma Ria banyak pokok. (Nama pun taman kan? Mesti la banyak pokok…)


Khemah ni tempat dak-dak DJ Hot.FM berteduh.



Tak lama pastu, kuar mamat botak nih…


Faizal Ismail. Respek mamat ni coz dier cukup sporting ngan peminat. Gambar dia yang paling banyak aku amek.


Tetibe, si Dafi kuar sebab nak g jamban. Ni gambar dia pas kuar jamban. Peminat dok sibuk nak bersalam ngan dia sedangkan dia baru kuar jamban. Uweekkk!!! Tak geli ke? Mana tau Dafi tak...

Game da nak start. Sebelum tu, sesi bergambar setiap kumpulan. Tapi aku sempat amek dak ni je..



Artis-artis lain dan penyampai radio yang sempat aku amek ialah..

Fara Fauzana. Minah ni cukup best tapi yang tak bestnyer dia tak mesra alam sangat aritu. Lagipun, dia injured kat lutut walaupun main futsal tak sampai 5 minit. Kesian dia…


Faizal lagik.. Gaya bersahaja dia main futsal. Faizal, ko memang best!!!


AG ngan Kieran. Duo yang sempoi aritu.. AG dok wat lawak memanjang. Siap buat gaya bapuk pun ada. Kieran plak, nampak serius je… Diaorang main habis-habisan.


Ikhwan tapi aku panggil dia Bong sebab aku penah tengok cite Bong tu dulu. Time tu aku tak tau pun dia penyampai Radio Hot.FM.


Si Ann ni plak cukup comel… Kecik molek je orangnye.. Die ngan Ihkwan satu team.


Tomok a.k.a Instant Millionaire pun ada… Mamat ni main ada style!!!


Cat Farish yang montel. Satu pasukan ngan Tomok. Yang lawaknyer, Tomok ngan Cat main futsal pakai baju yang ada nama pompuan kat belakang. Ntah pape la…


Sebab panas, kita orang balik awal.
MySpace

Pikir nak tengok artis perform tapi tak jadik.

Hari panas nak mampus.

Aku siap berjalan bawak payung. (Pedulik ape aku orang lain kata ape!!! Jangan aku panas, suda..)

Sebelum sampai umah, singgah jap kat supermarket nama ‘Pasar Kampung’.

Then, dapat la aku bende nih…

Saje beli banyak-banyak sebab nak wat stok.

Tak la aku mengidam malam-malam.

Sup Vono tu aku beli sebab nak try sedap ke tak…

Pas try, aku ske lagi Sup Campbell.

Sepuluh kali ganda lagi SODAP daripada Sup Vono!!!

Huhuhuhu…

Ni merupakan hujung minggu terakhir aku kat Kuching.

Minggu depan da bukak semester baru.

(p/s: Esok da stat keje balik… Macam boring je nak pegi keje…)

22 comments:

eKyN said...

wah jumpe r dorg sume ek...
besnye
maen futsal dorg...
eh tomok pon ade...

Just_najmiE said...

uwaaa...
bestnya!!!!!!!!!!!

\(>o<)/

aien~s corner said...

wah bez...aien xsuke event yg cm ni.. tp lbeh enjoy klu tgk konserts..npe ntah..haha

pauhputik said...

aduh dafi kuar jamban pon sibuk nak bersalam. ko gie amik gambar dia pehal, ke ko nie peminat susah mati dia, x kesah dia wash ke x janji dapat salam..... eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

Uish...nie kalo nampak AG...msti aku jerit..."AG..marry me"...hahaha..

NGoNgexz said...

adui idukk..jelesnyer kena mapun liga hot fm...eee..akew terpksa batalkan last minute bak mapun..hampeh...

gan g gmber hafizkuuuuuuuuuuuuuuuu

Firol said...

ko tak amik signature si botak tu kee

sHaH said...

ekyn:ramai lagi yg datang tapi tak sempat nak amek.. huhuhuu...

just najmie: mmg best pon. lain kali kite bawak awak k?

pauhputik: uwaa!!! aku tak minat pon dafi tu.. time dier kuar dpd jamban, aku tak salam pon.

mohd.fakhrurazi: kalo nampak ko, aku kata, "Itulah lembu yang sodap nak dilapah.."

ledia:debei sempet pgek gamber apiz.

firol: malas r.. amek gambar cukup la..

Tiara said...

Eleeeeehhh...
kita pun tak penah g jom hebooohhh tauuuuuuuuu!!
hiksss

sHaH said...

panjang je elehnyer..
huhuhu...

tak penah g gak ek..
same la kite..

zetty said...

adoiii sedih tau x dpt pi jom heboh kat jhor...knp x ajak y kat kuching nie...huhuhuhu...sedih yerrr...

sHaH said...

zetty; jom heboh slalu ada.. jgn risau r..

Eyna's said...

Akak ingatkan akak sorang je yg x pnah g jom heboh...lalu je stiap kali nampak pun...
rupe2nya adik akak ni pun same gak...
heheh

Apepun...nampak happerning sgt geng2 hot FM ni...

Ejaylicious said...

Alo Shah..sik ngajak pun pergi ? Ahak..guro jak...

noor afzan said...

sayapun xpernah gi jom heboh..
percaya x???
haha~

sweetLadymiecha said...

thanks 4 being my follower...=)
mek org kch lah..
dlok study kat poli mukah...

Diden is here said...

part jmban tu aku nk trgelak

yaziith su anaz said...

ehs,




aku pon tapenah pegi jomheboh oke.
sesak gile.
serabut paleotakje.




oh dear,
gadisgadis memang sangat gilekan dafi.
tatawla nape.
bek salam aku je.
aku pon masok jamban gak.

Bro_mie said...

wah best tu dpt jumpa krew hot.fm, tringin gak nak join....

sHaH said...

eyna: geng hotfm memang gempak aritu.. lain kali kite g jom heboh sama2 ye kak..

ejaylicious: lain kali kmk ajak kitak k?

noorafzan:kalo sy cakap tak caye macam mana?

sweetladymiecha: owh, skrg keje mana ek?

diden: hahahaha.. part jamban tu no komen..

yaziith: salam ngan ko buat kotor tgn je cik kak oi..

bro_mie:bro g la liga juara hotfm. kat tempat bro mesti ade la..

sha89 said...

perghh....best tu..tp memang kn? skrg musim panas yg amat2!! aku nk kuar jln2 pun pkir 10 kali...isk2~

tp best la dpt amik pic2 dieorg...

p/s: shah...bgus2, dh beli stok sup mushroom...sng xkn lapa lg dh hehe :)

sHaH said...

sha89: global warming skrg ni.. mana tak panas giler!!! huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...