My ClaN

Friday, June 19, 2009

Seksanya!!!

Azab giler arini...

Seksa yang aku sendiri tak tau nak cite..


Tapi kalo tak azab diri ni, bile aku nak berhenti.


Daripada pagi tadi dok ingat kat si 'W'.


Rasa macam nak je g jumpe dia kat kedai seberang jalan tuh!


Tapi aku dok kata:


"Sabar shah... Ko kene kuatkan semangat. Lupekan si 'W' tu... Dia tu nak rosakkan ko je!"


Maybe sebab arini first day aku try nak stop daripada bersama ngan si 'W'.


Tapi AZAB beb!!!

Azab kat dunia ni dah takleh tahan, azab kat akhirat aku tak tau la...


Papepun, aku akan try gak lupekan si 'W'.



(p/s: Si 'W'= winston. Aku nak stop smoking!!!)

13 comments:

Judiene said...

hey bro,
its my 1st time here
hehe
i think if u stop smoking,
it'll be da wise decision to made

gud luck!!
:)


p/s : feel free to visit my blog bro.. yeah!

sHaH said...

judiene: bro.. thanks so much for the advice. pray that I would be able to do it. Huhuhuhu...

MISZ NaNa said...

memang patut berhenti...
gud luck ok!
mule2 seksa lps ni ok punye!
kuatkan semangat tu jer...

XD

NGoNgexz said...

iduk!!!! aw smoking?????paya ngak???uhhh..nda jadi kew admire kaaw laaaaa

sHaH said...

misz nana: thanks sebab encourage!!! hehehe...

ledia: aik? mare ker sayang? paya ngak au admire akew?

faNna jiEha said...

ceh igtkan sape W tuh?
rupenye bnda tuh.

eheh, gud luck!
kuatkan semangat,byk godaan kat luar tu.
wahahaha!

sHaH said...

fanna jieha: thanks sis.. sy pun memang nak stop..

Firol said...

Shah..try berhenti beb.....buleh semangat kena kuat

sHaH said...

firol: thanks bro..
wish me luck k?

cookie devine said...

All the best bro.mmg susah nak berenti tapi Cik Cookie nak bg sati tip.isap puting susu baby . 1 terapi yg baik walaupun agak memalukan.serious nih.

sHaH said...

cookie: ermm... takpe la sis.. sy isap benda lain je la ek? hahaha..

Just_najmiE said...

blog walking.. (^^,)

good luck in stopping to smoke!..
it really is bad for your health, and for your wallet!! :D :D :D

sHaH said...

just najmie: thanks sis.. appreciate that a lot!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...