My ClaN

Wednesday, June 24, 2009

Neno's Award: Kak Eyna Comey Bagi...

Hahaha...MySpace

Kali ni kat Eyna yang comey bagi aku award..

Terharu seh..MySpace

Kalo korang percuma (free la tu..), jenguk dan follow blog Kak Eyna k?

Klik kat sini kalo nak jenguk.

Lagi 1...

...sape-sape nak tau BMI, kat situ Kak Eyna ada letak machine kira dier.

Hehehehe..

Peraturan award nih (aik? dapat award pun ada peraturan? Hehehe...)

• Kena letak award ni di blog

~ Ok kak, da letak...

• Bagi award ni kepada 10 blogger yang rapat dengan anda atau yang anda senangi dan memberi inspirasi kepada anda

~ Da pilih da... Shah randomly select dak yang seploh ni.

• Memberitahu penerima award ni dengan memberikan komen di blog mereka...

~Jap.. jap.. Nak inform jap k...

So, blogger-blogger yang da dipilih adalah...

1. yanna
2. abg razi
3. zatil
4. jue
5. anak tauke balak
6. ruby chai
7. abg matno
8. firol
9. matgeo
10. misz nana

Bagi yang dapat award..

Amek la ye...

Bagi yang tak dapat, amek la kalo nak..

Aku bagi ikhlas..

(p/s: Ni lah keje nyer bile kat ofis takde keje...)

17 comments:

YaNNa'87 said...

terharu sih dpt award..1st list lak 2..tenq2..t free2 sy amik la award 2...mekaceh..hehe

sHaH said...

hahaha...
sekali sekala bagi utk awak..
pe salah kan?

Eyna's said...

Amboi shah...
awat puji comei plak ni...
buat malu akak je...heheheh

Apepun...thanks sudi trime
award ptama dr akak ni...

sHaH said...

eyna: akak memang comey pun.. tu yg romantik giler ngan cik abg..
moga panjang umo dan murah rezki k?

yaziith su anaz said...

waa..




tapat pon.
;(((

sHaH said...

yaziith: kan sy cakap, kalo nak award tu, amek la..

jgn malu2 k?

yaziith su anaz said...

takbuley.





saya sangat pemalu.
ngehngeh~~

:)))

faNna jiEha said...

sukonye dapat award.
ahah *_*

Just_najmiE said...

waaa, byk award seh mamat nih dpt..
hahaha..

NGoNgexz said...

fuh...saia ada dlm list juga...tenkiu iduk

MISZ NaNa said...

uiks!!! tenkiu2!!!

sHaH said...

yaziith: kalo malu, tak dapat le awardnyer... ape la..

fanna: hehehe... bukan slalu dapat award..

just najmie: ni award yang pertama la awak..

ledia: au slalu nejuah akew macem2..

misz nana: ur welcome..

Fina said...

skrg ni memang musim tag kot (- -")

noor afzan said...

dengan bangga nya saya offer diri tuk amek award nih..
walaupun nama xde dalam list..
(kuang2..muka x berapa nak malu tul..)
btw, thanks yer shah..

sHaH said...

fina: memang musim tag kot..

noor afzan: amek la.. saya sedekah.. hehehe..

ツ ZatiL e-OneNiey said...

shah!!!
heheheh..
tenkiu bg kte award..
:)
name ke-2 lak tuh..
t'haru seyhhh..

nwey, sory r coz lmbt rply..
too bz r lately..

btw, thx again k..
babai~

sHaH said...

zatil: sekali sekala awak.. pe salahkan? hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...