My ClaN

Wednesday, June 17, 2009

Unwelcome SMS

SMS pertama: Hi sihat ka shah masuk blaja bila? Tduq dah ka

Aku jawab...ko nak pe?

SMS kedua: Hi bro, apa khabar?

Aku buat...delete SMS tuh..

Tak lama pastu, si pengantar SMS pertama antar mesej bertalu-talu:

"Aku x mau apa. Cuma tanya khbr xleh ka. Slah ka. Knp skrg org suka jauhkan diri pd aku"

1 lagik...

"Patutkah sorg kwn bila dia susah kita tlong dia. Bila dia sng x ingat langsung. Sampai tanya ko sapa? Nak apa? Tp tetap ku terima. Sbb aku bkn jenis lupa kan prshbtan"

Kepada si pengantar SMS pertama:

Buat pengetahuan ko, aku da lama delete nombor ko dalam hp aku.

Wat nyemak jek...

Dulu memang kite kawan baik tapi sekarang aku dah tak nak jadi kawan ko.

Aku hargai ape yang ko buat kat aku tapi ko lupe betapa bestnyer time ko tikam aku daripada belakang dulu.

Aku tak mau kenang dah masa tu...

Macam aku selalu cakap kat ko...

GO TO HELLL!!!

Aku dah ada hidup sendiri.

Kite teruskanlah hidup masing-masing.

Kalo ko betol hargai aku sebagai kawan, ko takkan tikam aku daripada belakang.

Lagi 1, orang tak mau kawan ngan ko sebab ko cakap tak serupa bikin.

So, salah ke aku lupekan ko?


Kepada si pengantar SMS kedua:

Dahlah wei!!!

Ko la manusia paling teruk kat dunia nih!!!

Aku benci dan menyampah kat ko tahap dewa.

Aku harap sangat Tuhan balas balik ape yang ko dah buat kat ko.

Dan jangan sms aku dah...

F**K OFF FROM MY LIFE!!!!

(p/s: Sorry guys.. Aku geram sangat nih..)

16 comments:

Indera said...

wah geram beno nih!,huhuhu..
sabar ye Shah.
jgn dilayan org camtu.
wat sakit hati saja:-)

cIk JanNah said...

wah shah~
bgtu emo npk nye..
relex2.

tp kalo da kwn betray kita,
g mampos la ko kan?

eh2
cik jannah ikot emo?
apakah??

:)

miezi said...

marahnya dia. but true, good friend will always stab you in the front :)

go confront la bro.let everything out, biar masing-masing tau apa salah depa. tak baik putus-putus silaturahim ni.

tp kalau depa baca blog ni, good lah for you ;)

MISZ NaNa said...

susah nak cari kawan yang susah senang bersama sekarang ni...

dkama said...

Macam takde ciri2 KEDAMAIAN jer... Apakah??

NGoNgexz said...

fuh bahasa...Takotnyeeee

ஐsHaLLotஐ™ said...

oh ingaTKAn td dihanTAr oLeh org yg tak dikenaLi cm adik saya yg byk Kli dpat mesej dri org inDIA kt HENpon dia...dok vanadil vanadil bla bla tup tup gud nite~

faNna jiEha said...

Huhu. rilex2~
Tp mmg btol saket hati dgn kwn tikam dr belakang.Sabau jela..

cheers up :)

sHaH said...

indera: memang taknak layan tapi diaorg yang datang dilayan.

cik jannah: hahaha.. dia ekot emo gak. penah kene ek?

miezi: malas nak confrot org macam diaorg. cakap byk kali tak paham2 gak.

misz nana: yup, ur rite dear.

dkama: apakah? payah nak damai kalo org dok kacau kite.

ledia: alah au nda teow mujun akew.

shallot: better dpt sms dpd org yg xdikenali dpd yg dikenali. hahahah...

fannajieha: thanks.. tgh blaja bersabar nih..

tazz said...

kes berat ni. marah sgt nmpk. hehe

sHaH said...

tazz: memang marah pon... hahahaha..

CikYana(",) said...

wah wah sHaH

marah nye sHaH kt dorang ek

besela tue sHaH

sabo sHaH

jgn geram2 sgt..

xelok

hehe..geng2 blog ramai lg nk kwn ngan sHaH taw

including me :)

sHaH said...

cik yana: kawan ngan cik yana je la.. ok?

CikYana(",) said...

kawan ngan cik yana?

huhuhu

ok sangat2 taw

:P

al-Amin said...

salam...
sabar...
dugaan2...

sHaH said...

cikyana: thanks cik yana.

al-amin: wslm.. tgh bersabar nih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...